Sommarväder i april!
Arbete och rättvisa, ARBOGA, Lokalt, Mat och Dryck, Natur, Nyheter, Personligt!, Recept!, Resor, Sverige & Världen Kommentera!22 grader inne och 22 grader ute! Vilket väder! Rena sommaren i april!
Men först lite tidningsnytt! Vardagsmorgnarna börjar alltid med Arboga Tidning och en mugge latte också förstås! 🙂
Det här kan man läsa om i Bbl/AT idag: Återbruket i Arboga ska flyttas i en framtid på grund av behov av ökat utrymme.
Men det bloggaren markerat är ”Stort intresse” att flytta med Seco-jobbet till Arboga”.
Att det stora intresset är satt med citationstecken beror på att de tillfrågade som arbetar på Seco i Norrköping förmodligen tackat ja till flytt för att behålla jobbet men kanske inte är lika hågade att byta till annan bostadsort.
Bloggaren hoppas nu att Arboga kommun går på charmoffensiven och bjuder in de anställda på Seco i Östergötland och deras familjer till besök i Arboga! Visar upp staden från sin bästa sida och välkomnar alla att flytta hit! Kanske det till och med kan generera fler nya invånare utöver de som blir av med jobben i Norrköping!
Några som inte är lika välkomna, vad det verkar, är den här mannen och hans familj: Elez’ grillutflykt med familjen fick ett abrupt slut när de lekande barnen togs för tjuvfiskare och motades bort. 🙁
Läs om allt detta i din lokala tidning!
På tal om tidningar så har DN skaffat sig en ny rubrik: ”KRITIK ETC” – något som bloggaren tycker förvillar.
Hon kommer direkt att tänka på en eventuell kritik riktad mot tidningen med just namnet ETC!
Över till sommarvädret! Bloggaren har klippt gräsmattan för första gången i år och upptäckte då ännu mer av allt det ljuvliga!
Bigarråträdet står i full blom på baksidan!
Otroligt vackert mot den blå himlen! Klasar av körsbärsblom!
Och ett evigt surrande av flitiga bin!
En sväng runt i trädgården för lite proviantering! 🙂 För vad passar bättre än en pinfärsk efterrätt från det egna trädgårdslandet efter middagen!
Skölj rabarbern och skär den i bitar! Koka upp vatten och socker och låt rabarberbitarna koka 4-5 minuter. Red med potatismjöl och låt krämen sen bara få ett uppkok. Klart!
Servera med mjölk – ekologisk förstås!
Smaklig måltid! 🙂
På tal om ekologisk mjölk! Dottern skickade över en bild från en matvaruaffär i Stockholm. Så här såg mjölkdisken ut där!
De två nästan tomma avdelningarna till vänster är för ekologisk mjölk! Den ”vanliga mjölken” syns till höger. BRA GJORT STOCKHOLM!
Njut sommarvädret just nu för det sägs att kyla, regn och rusk väntar… Väntar gör också bloggaren – men på resan som ska företas om exakt 1 vecka!!
Färden går mot:
Senaste kommentarer