Varav hjärtat är fullt – därav talar munnen…
ARBOGA, Caféer och matställen, Glasblåsargården i Arboga, Lokalt, Mat och Dryck, Natur, Sverige & Världen Kommentera!Ja, precis så är det! Varav hjärtat är fullt – därav talar munnen!
Bloggaren har hjärtat fullt med löv just nu! 🙂
Så om löv handlar bloggen åter om.
Löv – väldigt många!
En titt ut på morgonen och man förstår vad dagen kommer att fyllas av!
Vackra löv…
…och jobbigt många…
Det är bara att sätta igång! Räfsa och fylla skottkärran!
Många vändor till komposten. Slit och släp men med en kamera och tid att stanna upp och ta in det vackra så går det. Några pauser då och då för att man bara inte kan motstå ett par vackra löv, träd som skiftar i färg eller en ljusblå himmel!
Lite, lite annat blir det också idag. Bloggaren blev nämligen jätteglad över ett reportage i Arboga Tidning.
Det här: Arbogapojken Thomas Becker berättar lite om sitt liv och om sin passion för mat! Och inte vilken mat som helst – närproducerat ska det helst vara! Gärna också ekologiskt och KRAV-märkt! Allt serverat på Högsjö Wärdshus, strax utanför Arboga.
Bloggaren har skrivit om Thomas och värdshuset tidigare och det tål att göras igen! Se bara menyn – som ett välsmakande konstverk, som ljuv musik!
- Ångade svenska gulbetor serveras m fiskfärsbiffar smaksatta m rökt o gravad lax kall hjortronsås, potatiskompott smaksatt m örter samt smörsteka trattkantareller.
- Picklade gula, lila och gröna knoppar av svensk KRAVblomkål serveras med råraka av Götlundapotatis, rimmad oxbringa samt senapskräm.
Ja, vad säger ni!! Själv får bloggaren lust att sätta sig i bilen direkt och köra iväg till Högsjö Wärdshus!
Reportaget hittar ni i onsdagens Arboga Tidning. Bloggaren hittar dock inte artikeln på nätet. NU finns den ute! Klicka HÄR!
Citatet ovan är från Bbl/AT:s Lunchmeny på nätet. Lunchmenyn för varje dag hittar du HÄR! Smaklig måltid!
Imorgon ses vi igen! Välkommen åter!
Senaste kommentarer