Åh, så tungt väder det är idag…

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Vilken dyster och grå höstdag det blev idag. Plötsligt blev jag så trött att jag bara la mig på sängen och somnade. Vid sådana tillfällen brukar jag tänka på lågtryckens England. Man har ju fått för sig att det är väldigt regntungt och grådisigt där för det mesta. Hur ska då engelsmännen må!? Går dom som i dvala, utan kraft och ork och bara längtar till sängen? Man kan ju fundera. Kanske Tina vet på besked!?

Jag kan avslöja att jag aldrig varit i Storbrittanien! Verkligen dåligt, det håller jag med om! Helst av allt skulle jag vilja komma till Goathland in the Scarborough district of North Yorkshire”!! Goathland är stället som kallas Aidensfield i serien ”Heartbeat(”Tillbaka till Aidensfield” på svenska).

Aidensfield Arms Puben!

Landskapet! Goathland

Huvudpersonerna i ”Heartbeat”: Tillbaka till Aidensfield huvudpersonerna Här i vinterskrud! 🙂

Eftersom kassan är skral och Aidensfield bara en fiktiv by får jag nöja mig med TV:n!! TV4 Guld visar 2 avsnitt VARJE DAG! Underbart! Kl 15.05 bänkar jag mig framför TV:n igen! Hurra! Livet är härligt!

Nedan bilder på den tekanna jag köpte via Internet för ett par år sedan! En sån Aidensfild-fan är jag!! 😀

Framsidan: Tekannan Aidensfield Arms Ni ser väl hunden Alfred utanför!!

Och baksidan: Tekannan baksidan med öltunnorna vid köksingången och pippi på taket! 😀 Klicka HÄR för att se lite mer från Internet! Och lyssna på ”Those were the days” nostalgiskt för ”alla som var med” – med sång av Mary Hopkin!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.